Aigua Dolça - Campionat d'Espanya Infantil i Juvenil

14 d'abril de 2004

El passat cap de setmana va tenir lloc el Campionat d'Espanya d'Aigua Dolça en categoria infantil i juvenil a Arcos de la Frontera (Cadis), la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting, va participar amb un total de 16 esportistes i una delegació total entre els pescadors i els acompanyants de 48 persones.

Els millors resultats esportius en categoria infantil van ser el sisè lloc de l'Adrià Puig i el vuitè de l'Arnau Roma, per autonomies destacar el quart lloc del mòdul “A” amb Arnau Roma, Juan Caballero, Víctor Henarejos i Jordi Herrerias i el sisè lloc del mòdul “B” amb Arnau Fàbrega, Ruben Sola, Adrià Puig i Jonathan Garrido. Molt important fou la classificació a alta competició de la Federació Espanyola per el proper any dels nostres esportistes Adrià Puig i Arnau Roma.

En categoria juvenil el quart lloc de la classificació general individual d'Arnau Arumí i per autonomies el quart lloc del mòdul “B” amb Guillem Bagueria, Arnau Arumí, Diego Chavarri i Eduard Cervelló i el cinquè lloc del mòdul “A” amb Joan Albert Sánchez, Sergi Llagostera, Jaume Bassegoda i Ferran Grau. Molt important el pas a alta competició dels esportistes Sergi Llagostera i Jaume Bassegoda.

Expressar el nostre agraïment a tots els esportistes per la seva il·lusió i la competitivitat mostrada i a tots els acompanyants per la seva col·laboració.

Salvador Vinyals, Miquel Àngel Cintas i Joaquim Vinyals
Delegats F.C.P.E. i C.