Setmana de la biodiversitat

14 d'abril de 2010

Benvolguts amics i amigues,

En motiu de l’any internacional de la Biodiversitat (www.cbd.int/2010), declarat i promogut per les Nacions Unides, el Departament de Medi Ambient i Habitatge (http://mediambient.gencat.cat), com a promotor, i la Xarxa de Custòdia del Territori (www.custodiaterritori.org), com a coordinació tècnica, organitzen la Setmana de la Biodiversitat, que inclourà la 4a Setmana i+ de la Custòdia del Territori, i que se celebrarà arreu de Catalunya, del 21 al 30 de maig de 2010.

Des del Departament de Medi Ambient i Habitatge i la xct animem a entitats, institucions, i altres organitzacions de Catalunya a organitzar algun acte (xerrades ciutadanes, sortides lúdiques, tallers, jornades tècniques, visites guiades, activitats infantils...) durant la Setmana de la Biodiversitat.

Durant 10 dies podrem mostrar a la ciutadania catalana la importància de preservar la biodiversitat de casa nostra, i donar a conèixer les iniciatives que esteu duent a terme relacionades amb el medi ambient, la conservació del territori i el patrimoni, i la cura de la terra.

Totes aquestes accions contribueixen a l'objectiu d'aturar la pèrdua de la biodiversitat, repte comú de la iniciativa internacional Compte Enrere 2010 http://www.countdown2010.net/.

La Setmana de la Biodiversitat disposarà d’un espai web propi www.setmanabiodiversitat.cat i ja disposa d’un correu electrònic info@setmanabiodiversitat.cat, per fer-hi consultes i aportacions.

Per tal d’agilitzar la recollida d’informació sobre els actes, l’espai web disposarà a partir del dilluns 22 de març, d’un formulari on podreu entrar les dades sobre les activitats que proposeu emmarcar dins de la setmana.

Comptem amb tots vosaltres per gaudir d’una Setmana de la Biodiversitat d’èxit!!

Properament, més novetats!

2010 Any Internacional de la Biodiversitat Biològica Countdown 2010 salvar la biodiversitat

Departament de Medi Ambient i Habitatge.
Xarxa de Custòdia del Territori.

Notícia classificada a: medi