Nota Informativa: Serveis a federats 2008

28 de febrer de 2008

Serveis als pescadors i societatats de pescadors federades

D’acord amb l’acord de l’Assemblea General de 23 de febrer de 2008, sobre els Serveis als pescadors i societats de pescadors federades, us informem del serveis als que podeu tenir accés:

ASSEGURANCES D’AUTOMÒBIL

Segons dades oficials la gran majoria d’usuaris d’assegurances es guien en primer lloc per l’import de la prima, però no solen verificar ni compara les condicions ofertes per el que fa a la qualitat, les condicions contractuals o cobertures. És a dir, no tenim encara una cultura de comparació de productes de similars característiques, i això provoca que a l’hora de contractar serveis ens decantem pel servei més barat i que no sempre pot respondre a les nostres expectatives.

 Un cas ben clar es dona en el món de les assegurances de vehicles. Actualment aquest sector viu una gran guerra de preus i productes. L’usuari disposa de grans facilitats en el mercat per a contractar una assegurança ja sigui de forma presencial, per telèfon o darrerament per internet, on s’anuncien unes primes molt baixes.

El que no ha desaparegut a l’hora de contractar aquest serveis és la necessitat de disposar d’algú que ens pugui donar una solució i una resposta immediata, sense entrebancs i pegues a l’hora de reparar el vehicle i donar el servei esperat. Tot això s’ha de tenir en compte a l’hora de contractar l’assegurança, ja que moltes companyies rebaixen preus però a l’hora rebaixen cobertures i prestacions. Sabíeu per exemple, que moltes asseguradores no donen cobertura ni servei al vehicle si aquest es troba en una carretera no asfaltada?. Casos com aquest no són aïllats.

Des de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i casting i a traves de la corredoria de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya de la que formem part, posem en marxa el servei d’assegurança de vehicles – cotxes i motos – adreçada al pescador federat i a les societats i clubs federats.

Esperem que trobareu interessant aquesta proposta, i si voleu ampliar la informació o fer qualsevol aclariment, no dubteu posar-vos en contacte ja sigui trucant al telèfon 93 487 45 75 o enviant un correu electrònic a unifedesport@ufec.cat

SERVEIS DE SALUT

Tots som conscients de la importància que té el nostre benestar, i una prova d’això és que sabem que la pràctica de l’esport reverteix en la salut del nostre propi cos, malgrat aquest fet,  hi ha coses que no podem prevenir ni curar.

És en aquest moment quan paraules com tracte personalitzat, rapidesa o elecció de facultatiu cobren gran importància: des d’una simple visita per tractar un refredat, passant per unes anàlisis clíniques o un ingrés a l’hospital per una certa afecció, no poden ser motiu de dies i dies d’espera i d’incertesa.

Aquesta situació a fet que avui dia cada cop més gent opti per contractar assegurances d’assistència mèdica privada. Unes assegurances que han ampliat les seves cobertures i amb unes primes molt competitives que deixen de ser quelcom exclusiu.

Des de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Casting i a traves de la corredoria de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya de la que formem part, us presentem una oferta que va dirigida a tot els pescadors federats i a les societats i clubs federats, així com als vostres familiars més propers, anomenada CAJA SALUD.

Esperem que trobareu interessant aquesta proposta, i si voleu ampliar la informació o fer qualsevol aclariment, no dubteu posar-vos en contacte ja sigui trucant al telèfon 93 487 45 75 o enviant un correu electrònic a unifedesport@ufec.cat, preguntant per en Joan Bertran, Director de la Corredoria. No dubteu en fer-ho, fins i tot us visitaran de manera personal. Adjunto totes les característiques d’aquest servei de salut.

SERVEIS FINANCERS I DE GESTORIA

Oferiment a tot els pescadors federats i a les societats i clubs federats:

  • Per a la contractació a favor dels Federats de crèdits al consum i d’altres operacions financeres, com son targetes de crèdit, crèdits personals, préstecs hipotecaris i refinançaments. i
  • l’establiment de serveis de assessoria “on-line”, o directa i consultes a favor dels Federats, relacionades amb qüestions financeres, contables laborals i immobiliàries. Aquestes consultes seran resoltes per professionals especialitzats en la matèria. La primera consulta serà gratuïta.

La informació i les consultes es pot sol·licitar o formular telefònicament al número 902.40.50.16, per e-mail a l’adreça info@asesorencasa.com, o per Fax al 902.93.45.75.


Actualització: Podreu trobar aquesta informació permanentment i actualitzada a la pàgina Serveis a federats de la FCPEC.

Notícia classificada a: serveis